beqiraj.de

Tipps, Tools, Treiber, Software und mehr für Desktop und mobile Geräte

Votimi Jashtë Vendit per zgjedhjet e Parakohshme për Kuvendin e Republikës së Kosovës më 8 Qershor 2014

Votimi Jashtë Vendit per zgjedhjet e Parakohshme për Kuvendin e Republikës së Kosovës më 8 Qershor 2014

Pas shpalljes së Zgjedhjeve të Parakohshme parlamentare më 8 Qershor, nga Presidentja e Republikës së Kosovës, znj. Atifete Jahjaga, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve i Republikës së Kosovës është duke bërë përgatitjet për organizmin e Zgjedhjeve të Parakohshme për Kuvendin e Republikës së Kosovës që do të mbahen më 8 Qershor 2014. Nëse jeni nga Republika e Kosovës, por jetoni jashtë Kosovës. Ju mund të aplikoni për t’u regjistruar për të votuar me postë për Zgjedhjet e Parakohshme për Kuvendin e Republikës së Kosovës 2014. Formularin për regjistrim për Votim Përmes Postës mund ta merrni nga adresat qe kam shenuar më posht, nga Ambasadat dhe Konsullatat e Republikës së Kosovës ose duke marrë formularin personalisht në një nga pikat shpërndarëse jashtë Kosovës.

Votimi Jashtë Vendit per zgjedhjet e Parakohshme për Kuvendin e Republikës së Kosovës

Kommentare sind geschlossen