beqiraj.de

Tipps, Tools, Treiber, Software und mehr für Desktop und mobile Geräte

Urime Festa e Krishtlindjeve

Urime Festa e Krishtlindjeve

Me rastin e festave te Krishtlindjes ju uroj gjithe shqiptareve te besimit katolik festen si dhe lumturi, shendet e suksese për vitin e ardhshëm 2013.

Urime Festa e Krishtlindjeve

Valdet Beqiraj

Kommentare sind geschlossen