beqiraj.de

Tipps, Tools, Treiber, Software und mehr für Desktop und mobile Geräte

Udhëzuesi i përdorimit për iPhone 5 dhe iPhone 4S në gjuhën shqipe

Udhëzuesi i përdorimit për iPhone 5 dhe iPhone 4S në gjuhën shqipe

Kompania Amerikane Apple para pak ditësh ka publikuar për përdoruesit e iPhone 5 Udhëzuesin e përdoruesit, Udhëzuesin e rëndësishëm informacioni mbi iPhone 5 si dhe Majat e gishtave për iPhone 5 në gjuhën shqipe. Këto gjera mund te shkarkohen falas ne Qendrën e shkarkimeve te Apple Support.

Udhëzuesi i përdorimit për iPhone 5 në gjuhën shqipe

Edhe për përdoruesit e iPhone 4S si dhe iPhone 4, Apple mban ne Qendrën e shkarkimeve Manualin e përdoruesit për iPhone 4S dhe iPhone 4, Udhëzuesin e rëndësishëm informacioni për iPhone 4S dhe 4 si dhe Majat e gishtave për iPhone 4 në gjuhën shqipe...

Përdoruesit e Apple iPhone 5 mund të shkarkojnë:

Përdoruesit e iPhone 5 mund të shkarkojnë Udhëzuesin i përdoruesit për iOS 6, Udhëzuesin i rëndësishëm si dhe Majat e gishtave për iPhone 5 në gjuhën shqipe falas ne adresen e meposhtme ne Qendrën e shkarkimeve:

 • iPhone 5 Udhëzuesi i përdorimit për softuerin iOS 6
  iPhone Udhëzuesi i përdorimit mund të shfaqet në iPhone duke prekur iPhone shenjën e referimit të Udhëzuesit të përdoruesit në Safari ose duke instaluar iBooks App falas dhe shkarkuar udhëzuesin e përdoruesit nga iBookstore.
  http://support.apple.com/sq_AL/manuals/iphone
  Download -> iphone_manuali_i_perdoruesit.pdf
 • iPhone 5 Majat e gishtave - Udhëzuesi i shpejtë
  Mirëserdhët në iPhone. Ky udhëzues i shpejtë ju tregon si të konfiguroni iPhone-in dhe të përdorni veçoritë e tij kryesore. Pasi ta keni vënë në punë dhe të jeni duke telefonuar, mund të mësoni edhe më shumë rreth iPhone-it.
  http://support.apple.com/sq_AL/manuals/iphone
  Download -> iphone_5_finger_tips_guide_al.pdf
 • iPhone 5 - Udhëzues i rëndësishëm informacioni për produktin
  Ky Udhëzues i rëndësishëm informacioni për produktin përmban informacione të sigurisë dhe të përdorimit, informacione rregullatore, të licencës së softuerit dhe të garancisë për iPhone-in.
  Website: http://support.apple.com/sq_AL/manuals/iphone
  Download: iphone_5_info_al.pdf

Përdoruesit e Apple iPhone 4S mund të shkarkojnë:

Përdoruesit e iPhone 4S mund të shkarkojnë Manualin i përdoruesit për iOS 5, Udhëzuesin i rëndësishëm informacioni si dhe Majat e gishtave për iPhone 4 në gjuhën shqipe falas ne adresen e meposhtme ne Qendrën e shkarkimeve:

Përdoruesit e Apple iPhone 4 mund të shkarkojnë:

Përdoruesit e iPhone 4 mund të shkarkojnë Udhëzuesin i rëndësishëm informacioni si dhe Majat e gishtave për iPhone 4 në gjuhën shqipe falas ne adresen e meposhtme ne Qendrën e shkarkimeve:

Për shfletimin e Manualit të përdoruesit për iPhone 5, iPhone 4S dhe iPhone 4 në gjuhën shqipe ju nevojitet Adobe Reader. Nëse nuk e keni të instaluar, ju mund ta shkarkoni falas përmes linkut -> Adobe Reader.

Kommentare sind geschlossen