beqiraj.de

Tipps, Tools, Treiber, Software und mehr für Desktop und mobile Geräte

Stema e Re e Kosovës - High Resolution Photo

Stema e Re e Kosovës - High Resolution Photo

U zbulua Stema e Re e Kosovës - Gjashtë Yje dhe Harta e Kosovës mbi ngjyren e kaltert.

Menjeher pas shpalljes se Pavarësis se Kosovës ne Parlamentin e Prishtines u miratua edhe Stema e re e Kosovës. Stema është e kaltër me hartën e Kosovës në mes dhe e rrethuar ngjyren e verdhë, ndërsa mbi hartën e Kosovës janë edhe gjashtë yje pesë rremash në ngjyrë të bardhë.

Wappen des Kosovo

Kommentare sind geschlossen