beqiraj.de

Tipps, Tools, Treiber, Software und mehr für Desktop und mobile Geräte

Sao Tome dhe Principe, shteti i 89-të që e njeh pavarësinë e Kosovës

Sao Tome dhe Principe, shteti i 89-të që e njeh pavarësinë e Kosovës

Ministria e Punëve të Jashtme e Republikës së Kosovës ka konfirmaur permes puiblikimit ne Webfaqen e vet se shteti afrikan Republika Demokratike e Sao Tome dhe Principe, ka njohur Kosovën si shtet të pavarur dhe sovran.

Sao Tome dhe Principe është shteti i 89 që e njeh pavarësinë e Kosovës.

Harta e Kosovës
Harta e Kosovës by Skender Gagica

Sao Tome dhe Principe - Nga Wikipedia, Enciklopedia e Lirë

Republika Demokratike e Sao Tome dhe Principe është një vend i vogël, i cili përbëhet prej dy ishujve në Gjirin e Guinesë.

São Tomé und Príncipe

Ishujt janë të vendosur 140 km larg, dhe gjendet rreth 250 kilometra në veri-perëndim të brigjgdetit të Gabonit. Sao Tome është e vendosur pothuajse saktësisht në ekuator. Uemërua sipas Shën Thomait, në të cilit ditë Portugezët zbuluan këtë ishulli. St Thomas është e vendosur pothuajse saktësisht në ekuator.

Kommentare sind geschlossen