beqiraj.de

Tipps, Tools, Treiber, Software und mehr für Desktop und mobile Geräte

Saint Kitts dhe Nevis, shteti i 96-të që e njeh pavarësinë e Kosovës

Saint Kitts dhe Nevis, shteti i 96-të që e njeh pavarësinë e Kosovës

Ministria e Punëve të Jashtme e Republikës së Kosovës ka konfirmaur permes publikimit ne Webfaqen e MPJsë se nga shteti Saint Kitts dhe Nevis, shtet ky që përbëhet nga dy ishuj Karaib, ka pranuar notën verbale të njohjes zyrtare të Republikës së Kosovës sie shtet sovran dhe të pavarur. Saint Kitts dhe Nevis është shteti i 96të qe ka njohur pavarësinë e Kosovës.

Flag of Saint Kitts and Nevis

Saint Kitts dhe Nevis njeh zyrtarisht pavarësinë e Kosovës
http://www.mfa-ks.net/?page=1,4,1517

Ministri i Punëve të Jashtme i Kosovës, Enver Hoxhaj, ka pranuar notën verbale të njohjes zyrtare të Republikës së Kosovës nga Saint Kitts dhe Nevis. Në notë, konfirmohet vendimi zyrtar i Qeverisë së Saint Kitts dhe Nevis për njohjen formale të pavarësisë së Kosovë. Po ashtu, në notën verbale, Qeveria e Sanit Kitts dhe Nevis shpreh vullnetin e saj për forcimin e bashkëpunimit me Republikën e Kosovës në fushat me interes të përbashkët.

Saint Kitts dhe Nevis - Nga Wikipedia, Enciklopedia e Lirë

The Federation of Saint Kitts and Nevis, located in the Leeward Islands, is a federal two-island state in the West Indies. It is the smallest sovereign state in the Americas, in both area and population. The capital city and headquarters of government for the federated state is Basseterre on the larger island of Saint Kitts. The smaller island of Nevis lies about 2 miles southeast of Saint Kitts, across a shallow channel called "The Narrows".

Kommentare sind geschlossen