beqiraj.de

Tipps, Tools, Treiber, Software und mehr für Desktop und mobile Geräte

Pasaportat e Republikës së Kosovës - Pasaporta Zyrtare

Pasaportat e Republikës së Kosovës - Pasaporta Zyrtare

  • Pasaporta ka kopertinë me ngjyrë të kaftë të mbylltë.
  • Simboli, emri i shtetit dhe lloji i dokumentit janë me ngjyrë të artë.
  • Pasporta përmban 32 faqe me elementet e sigurisë të inkorporuara sipas standardeve Europiane dhe ICAO.
  • Personalizimi fillon në javën e tretë të korrikut 2008.

Pasaporta Zyrtare

Repubik of Kosovo - Ministry of Internal Affairs

Pasaportat e Republikës se Kosovës

Weblinks

Kommentare sind geschlossen