beqiraj.de

Tipps, Tools, Treiber, Software und mehr für Desktop und mobile Geräte

Pakistani, shteti i 98-të që e njeh Kosoven si shtet të pavarur dhe sovran

Pakistani, shteti i 98-të që e njeh Kosoven si shtet të pavarur dhe sovran

Ministria e Punëve të Jashtme e Republikës së Pakistanit ka konfirmuar sot permes puiblikimit ne Webfaqen e “Ministry of Foreign Affairs of the Islamic Republic of Pakistan” se Qeveria e Republikës Islamike të Pakistanit, ka marre vendimin per njohjen e Republikës së Kosovës si shtet të pavarur dhe sovran. Republika Islamike të Pakistanit është shteti i 98të qe ka njohur shtetin sovran dhe të pavarur të Kosovës.

Flag of Pakistan

Ministry of Foreign Affairs - Recognition of the Republic of Kosovo
http://www.mofa.gov.pk/mfa/pages/article.aspx?id=1429&type=1

The Ministry of Foreign Affairs - Recognition of the Republic of Kosovo

 

The Government of Pakistan has decided to accord recognition to the Republic of Kosovo. The decision has been made in accordance with the aspirations of the people of Kosovo. The Government of Pakistan has also decided to concurrently accredit its Ambassador to the Republic of Turkey in Ankara as Ambassador of the Islamic Republic of Pakistan to the Republic of Kosovo.

 

Islamabad 24 December 2012

Pakistani - Nga Wikipedia, Enciklopedia e Lirë

Pakistani është shtet islam në kontinentin e Azisë me pozitën e tij gjeografike në pjesën veriperëndimore të nënkontinentit të Indisë është hapësirë ndërmjetësuese midis Azisë Jugore dhe Lindjes së Afërme dhe të Mesme. Pakistani me pozitën e tij gjeografike në pjesën veriperëndimore të nënkontinentit të Indisë është hapësirë ndërmjetësuese midis Azisë Jugore dhe Lindjes së Afërme dhe të Mesme. Vendtakimet malore në kufirin perëndimor të tij, si në të kaluarën, ashtu edhe sot, janë vende të kontaktit dhe të lidhjeve midis popujve, kulturave, besimeve të ndryshme të Azisë jugore me Azinë Jugperëndimore.

Kommentare sind geschlossen