beqiraj.de

Tipps, Tools, Treiber, Software und mehr für Desktop und mobile Geräte

Manuali i përdoruesit për iPhone 4S dhe iPhone 4 në gjuhën shqipe

Manuali i përdoruesit për iPhone 4S dhe iPhone 4 në gjuhën shqipe

Kompania Amerikane Apple ka publikuar për përdoruesit e iPhone 4S Manualin e përdoruesit në gjuhën shqipe, Udhëzuesin e rëndësishëm informacioni në gjuhën shqipe si dhe Majat e gishtave për iPhone 4S në gjuhën shqipe... Këto gjera mund te shkarkohen falas ne Qendrën e shkarkimeve te Apple Support. Edhe për përdoruesit e iPhone 4 si dhe iPhone 3GS, Apple mban ne Qendrën e shkarkimeve Manualin e përdoruesit për iPhone 4 dhe iPhone 3GS në gjuhën shqipe, Udhëzuesin e rëndësishëm informacioni për iPhone 4 dhe iPhone 3GS në gjuhën shqipe si dhe Majat e gishtave për iPhone 4 në gjuhën shqipe.

Pamje e përgjithshme e iPhone 4S

Manuali i përdoruesit për iPhone 4S në gjuhën shqipe

Përdoruesit e Apple iPhone 4S mund të shkarkojnë:

Përdoruesit e iPhone 4S mund të shkarkojnë Manualin i përdoruesit për iOS 5 në gjuhën shqipe falas ne adresen e meposhtme ne Qendrën e shkarkimeve:

Përdoruesit e Apple iPhone 4 mund të shkarkojnë:

Përdoruesit e iPhone 4 mund të shkarkojnë Manualin i përdoruesit për iPhone 4, Udhëzuesi i rëndësishëm informacioni si dhe Majat e gishtave për iPhone 4 në gjuhën shqipe falas ne adresen e meposhtme ne Qendrën e shkarkimeve:

Përdoruesit e Apple iPhone 3GS mund të shkarkojnë:

Përdoruesit e iPhone 3GS mund të shkarkojnë Manualin i përdoruesit për iOS 5 si dhe Udhëzuesin i rëndësishëm informacioni për iPhone 3GS në gjuhën shqipe falas ne adresen e meposhtme ne Qendrën e shkarkimeve:

Për shfletimin e Manualit të përdoruesit për iPhone 4S dhe iPhone 4 në gjuhën shqipe ju nevojitet aplikacioni Adobe Reader. Nëse nuk e keni të instaluar, ju mund ta shkarkoni falas përmes linkut -> Shkarkoni Adobe Reader.

   
Kommentare sind geschlossen