beqiraj.de

Tipps, Tools, Treiber, Software und mehr für Desktop und mobile Geräte

Manuali i përdoruesit për iPhone 4 dhe 3GS në gjuhën shqipe

Manuali i përdoruesit për iPhone 4 dhe 3GS në gjuhën shqipe

Para pak ditësh, Kompania Amerikane Apple ka publikuar ne Qendrën e shkarkimeve te Apple Support për përdoruesit e Apple iPhone 4 dhe Apple iPhone 3GS, Manualin e përdoruesit për iPhone 4 dhe iPhone 3GS në gjuhën shqipe, Udhëzuesin e rëndësishëm informacioni për iPhone 4 dhe iPhone 3GS në gjuhën shqipe si dhe Majat e gishtave për iPhone 4 në gjuhën shqipe.

iPhone 4 Vështrim i përgjithshëm

Manuali i përdoruesit për iPhone 4 në gjuhën shqipe

iPhone 3GS Vështrim i përgjithshëm

Manuali i përdoruesit për iPhone 3GS në gjuhën shqipe

Përdoruesit e Apple iPhone 4 mund të shkarkojnë:

Manuali i përdoruesit për iPhone 4, Udhëzuesi i rëndësishëm informacioni për iPhone 4 si dhe Majat e gishtave për iPhone 4 në gjuhën shqipe mund te shkarkohen falas ne adresen e meposhtme ne Qendrën e shkarkimeve:

Përdoruesit e Apple iPhone 3GS mund të shkarkojnë

Manuali i përdoruesit për Apple iPhone 3GS si dhe Udhëzuesi i rëndësishëm informacioni për iPhone 3GS si në gjuhën shqipe mund te shkarkohen falas ne adresen e meposhtme ne Qendrën e shkarkimeve:

Për shfletimin e Manualit të përdoruesit për iPhone 4 dhe iPhone 3GS në gjuhën shqipe, Udhëzuesin e rëndësishëm informacioni për iPhone 4 dhe iPhone 3GS në gjuhën shqipe si dhe Majat e gishtave për iPhone 4 në gjuhën shqipe ju nevojitet aplikacioni Adobe Reader. Nëse nuk e keni të instaluar, ju mund ta shkarkoni falas përmes linkut -> Shkarkoni Adobe Reader. 

Kommentare sind geschlossen