beqiraj.de

Tipps, Tools, Treiber, Software und mehr für Desktop und mobile Geräte

Kushtetuta e Republikës së Kosovës

Kushtetuta e Republikës së Kosovës

Kushtetuta e Republikës së Kosovës, dokument i cili përmban parimet themelore për ndërtimin e shtetësisë. Institucionet e vendit presin të marrin mbi vete përgjegjësitë që deri tash i ka ushtruar UNMIK-u që pritet të rikonfigurohet në pajtim me zhvillimet politike në Kosovë.

Në Faqen vijuese mund të shkarkoni Kushtetutën e Republikës së Kosovës edhe ne Gjuhën Angleze dhe Serbe:

Kosova, Qytetet e Kosovës, Institucionet e Kosovës dhe Historia Shqiptare

Kommentare sind geschlossen