beqiraj.de

Tipps, Tools, Treiber, Software und mehr für Desktop und mobile Geräte

Internet Explorer 8 në gjuhën shqipe për Windows Vista dhe XP

Internet Explorer 8 në gjuhën shqipe për sistemet operative Windows Vista dhe Windows XP

Microsoft ka publikuar kohë me parë Versionin e ri te shfletuesit Internet Explorer ne gjuhën shqipe. Ketë mund ta instaloni ne rast se ju ne Kompjuterin tuaj perdorni njerin nga këto sisteme operative: Windows Vista ose Windows XP. Internet Explorer është një shfletues interneti nga Microsoft për sistemin operativ Microsoft Windows. Internet Explorer 8 mund te shkarkohet falas ne njeren nga adresat e meposhtme ne Qendrën e shkarkimeve te Microsoftit.

Windows Internet Explorer 8 for Windows Vista - Albanian
Ne adresen e meposhtme mund ta shkarkoni Internet Explorer 8 për sistemin operativ Windows Vista.
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=79154fb4-c610-4a1e-811d-dfe0f1dd84d1&DisplayLang=sq
Download -> IE8-WindowsVista-x86-SQI.exe

Windows Internet Explorer 8 for Windows XP - Albanian
Ne adresen e meposhtme mund ta shkarkoni Internet Explorer 8 për sistemin operativ Windows XP.
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=341c2ad5-8c3d-4347-8c03-08cdecd8852b&DisplayLang=sq
Download -> IE8-WindowsXP-x86-SQI.exe

Internet Explorer 8 është versioni më i ri i browser-it të internetit që ju do ta gjeni atë së më të përshtatshmin për të punuar me të, që do të ju ndihmoj ju të gjeni të gjitha që ju dëshironi nga web-i më shpejtë, më lehtë, më private dhe më sigurtë se kurr më parë.

  • Më shpejtë - Internet Explorer 8 reagon më shpejtë me faqe dhe lidhje të reja, që hapet më shpejtë dhe më sigurt. Tani më ju mund të arrini tek informata për të cilën ju kujdeseni më së shumti, me pak kërkim; një klikim dhe do të keni qasje në webmail-in tuaj, faqet tuaja të preferuara të lajmeve apo shërbime tjera online.
  • Më lehtë - Zvogëlo hapat për të arritur shumë detyra të zakonshme, dhe automatizoni casjen tuaj në informata më të reja të kohës. Ju mund të ndiqni ekipet sportive të preferuara, lajme, motin me vetëm një klikim të vetëm.
  • Më Private - Ndihmon për të mbrojtur informatat e privacisë dhe ato konfidenciale kudo që kërkoni në web.
  • Më e Sigurt - Ndihmon për të mbrojtur softuer të dëmshëm që mund ta prek PC-në tuaj, dhe e bënë më të lehtë detektimin kur uebfaqja është një mashtruese.
Kommentare sind geschlossen