beqiraj.de

Tipps, Tools, Treiber, Software und mehr für Desktop und mobile Geräte

Internet Explorer 11 për Windows 7 në gjuhën shqipe

Internet Explorer 11 për Windows 7 në gjuhën shqipe

Ein Hinweis an die hier mitlesenden Albanisch sprechenden Besucher. Anfang November 2013 hatte der US-amerikanische Softwarekonzern Microsoft die finale Version seines Webbrowsers Internet Explorer 11 in 36 sprachen freigegeben und zum Download bereitgestellt. Der Internet Explorer 11 ist unter Windows 7 und Windows Server 2008 R2 mit SP1 lauffähig und kann ab sofort im Microsoft Download Center geladen und installiert werden. Eine Übersicht über die Neuerungen und Verbesserungen in der finalen Version von Internet Explorer 11 für Windows 7 liefert euch das offizielle Internet Explorer Team Blog.

Internet Explorer 10

Microsoft ka publikuar Versionin e ri te shfletuesit Internet Explorer 11 për sistemet operative Windows 7 dhe Windows Server 2008 R2 ne gjuhën shqipe. Internet Explorer 11 mund ta instaloni ne sistemet operative Windows 7 32-Bit Edition, Windows 7 64-Bit Edition ose Windows Server 2008 R2 64-Bit Edition. Internet Explorer është një shfletues interneti nga Microsoft për sistemin operativ Microsoft Windows.

Download -> Internet Explorer 11 në gjuhën shqipe

Internet Explorer 11 për Windows 7 32-bit, Windows 7 64-bit  si dhe për Windows Server 2008 R2 64-bit  mund te shkarkohet falas ne njeren nga adresat e meposhtme ne Qendrën e shkarkimeve te Microsoftit:

Internet Explorer 11 për Windows 7 -> Rishikim

  • I shpejtë -> I shpejtë në ngarkimin e faqeve dhe i përshtatur ndërsa lundroni nëpër to.
  • I lehtë -> Plotësisht i përputhshëm me Windows, funksionon si të dëshironi.
  • Më i sigurt -> Siguri më e mirë nga kërcënimet dhe rritje e privatësisë në linjë.

Internet Explorer 11 -> Kërkesat e sistemit

  • Windows 7 32-Bit Edition Service Pack 1
  • Windows 7 64-Bit Edition Service Pack 1
  • Windows Server 2008 R2 64-Bit Edition Service Pack 1  

via Download Internet Explorer 11 in 36 different languages

Kommentare sind geschlossen