beqiraj.de

Tipps, Tools, Treiber, Software und mehr für Desktop und mobile Geräte

Internet Explorer 10 në gjuhën shqipe për Windows 7

Internet Explorer 10 në gjuhën shqipe për Windows 7

Ein kurzer Hinweis an die hier mitlesenden Albanisch sprechenden Besucher. Der Softwarekonzern Microsoft hat im Laufe des Monats Februar die finale Version seines Webbrowsers Internet Explorer 10 freigegeben und zum Download bereitgestellt. Internet Explorer 10 ist unter Windows 7 und Windows Server 2008 R2 lauffähig und kann ab sofort im Microsoft Download Center geladen und installiert werden.

Internet Explorer 10

Microsoft ka publikuar Versionin e ri te shfletuesit Internet Explorer 10 për sistemet operative Windows 7 dhe Windows Server 2008 R2 ne gjuhën shqipe. Internet Explorer 10 mund ta instaloni ne sistemet operative Windows 7 32-Bit Edition, Windows 7 64-Bit Edition ose Windows Server 2008 R2 64-Bit Edition. Internet Explorer është një shfletues interneti nga Microsoft për sistemin operativ Microsoft Windows.

Download -> Internet Explorer 10 në gjuhën shqipe

Internet Explorer 10 për sistemet operative Windows 7 32-bit Edition, Windows 7 64-bit Edition dhe Windows Server 2008 R2 64-bit Edition mund te shkarkohet falas ne njeren nga adresat e meposhtme ne Qendrën e shkarkimeve te Microsoftit:

Internet Explorer 10 për Windows 7 -> Rishikim

  • I shpejtë - Internet Explorer 10 shfrytëzon energjinë e pashfrytëzuar e kompjuterit tuaj personal, duke paraqitur faqe plot me grafika të ndezura dhe përmbajtje ndërvepruese.
  • I lehtë - Përjetoni uebin sipas mënyrës që dëshironi me faqet e vendosura, kontrollin drejtshkrimor dhe integrimin pa pengesa në kompjuterin tuaj personal me sistemin Windows 7.
  • Më i sigurt - Veçori të përmirësuara si SmartScreen Filter dhe Tracking Protection ju mundësojnë të jeni më shumë në dijeni të rreziqeve ndaj kompjuterit personal dhe privatësisë tuaj.

Internet Explorer 10 -> Kërkesat e sistemit

  • Windows 7 32-Bit Edition Service Pack 1
  • Windows 7 64-Bit Edition Service Pack 1
  • Windows Server 2008 R2 64-Bit Edition Service Pack 1
Kommentare sind geschlossen