beqiraj.de

Tipps, Tools, Treiber, Software und mehr für Desktop und mobile Geräte

Himni i Ri Shtetëror i Republikës së Kosovës

Himni i Ri Shtetëror i Republikës së Kosovës

Kuvendi miratoi Himnin Shtetëror të Republikës së Kosovës

Deputetët e Kuvendit të Republikës së Kosovës, në seancën e sotme të jashtëzakonshme të drejtuar nga Jakup Krasniqi, kryetar i Kuvendit, kanë miratuar Himnin Shtetëror të Republikës së Kosovës.

Këtë seancë e ka thirrur Kryesia e Kuvendit, sipas kërkesës së përbashkët të presidentit të Kosovës, Fatmir Sejdiu dhe kryeministrit, Hashim Thaçi.

Himni i Republikës së Kosovës - Anthem.mp3

Kryeparlamentari Krasniqi, me këtë rast ka folur para deputetëve për tërë ecurinë e miratimit të Himnit Shtetëror dhe përmbylljen e procesit të krijimit të simboleve shtetërore të Republikës së Kosovës.

Kommentare sind geschlossen