beqiraj.de

Tipps, Tools, Treiber, Software und mehr für Desktop und mobile Geräte

Gana, shteti i 86-të që e njeh pavarësinë e Kosovës

Gana, shteti i 86-të që e njeh pavarësinë e Kosovës

Ministria e Punëve të Jashtme e Kosovës ka njoftuar permes publikimit ne Webfaqen e MPJ "Shtetet që e kanë njohur Republikën e Kosovës", se Qeveria e Republikes se Ganës, ka vendosur ta njoh Kosovën si shtet të pavarur dhe sovran, duke e rritur numrin e shteteve që e kanë njohur Kosovën në 86.

Harta e Kosovës
Harta e Kosovës by Skender Gagica

Gana - Nga Wikipedia, Enciklopedia e Lirë

Gana ndodhet në pjesën perëndimore të Afrikës dhe në pjesën jugore të vendit ka dalje në Oqeanin Atlantik. Sipërfaqja e Ganës është e kufizuar në veri nga Burkina Faso, në lindje nga Togo, jugu i saj laget nga ujërat e Oqeanit ndërsa pjesa perëndimore kufizohet nga Bregu i Fildishtë.

Kommentare sind geschlossen