beqiraj.de

Tipps, Tools, Treiber, Software und mehr für Desktop und mobile Geräte

Flamuri i Ri i Kosovës - High Resolution Photo

Flamuri i Ri i Kosovës - High Resolution Photo

U zbulua Flamuri i Ri i Kosovës - Gjashtë Yje dhe Harta e Kosovës mbi ngjyren e kaltert.

Menjeher pas shpalljes se Pavarësis se Kosovës ne Parlamentin e Prishtines u miratua edhe flamuri e ri trengjyrësh i Kosovës. Flamuri është i kaltër me hartën e Kosovës me ngjyren e verdhë në mes, ndërsa mbi hartën e Kosovës janë edhe gjashtë yje pesë rremash në ngjyrë të bardhë.

Kosovo - Die neue Flagge des Landes

Kommentare sind geschlossen