beqiraj.de

Tipps, Tools, Treiber, Software und mehr für Desktop und mobile Geräte

Egjipti, shteti i 101-të që e njeh pavarësinë e Kosovës

Egjipti, shteti i 101-të që e njeh pavarësinë e Kosovës

Ministria e Punëve të Jashtme e Republikës së Kosovës ka konfirmuar dje permes Platformes Sociale Twitter si dhe permes Webfaqes se Ministrisë se Punëve të Jashtme se Qeveria e Republikës Arabe të Egjiptit, nje shtet në Afrikën e Veriut, ka vendosur më 26 qershor 2013 për njohjen e Kosovës si shtet të pavarur dhe sovran. Egjipti është shteti i 101-të qe ka njohur shtetin sovran dhe të pavarur të Kosovës.

Egjipti - Nga Wikipedia, Enciklopedia e Lirë

Flag of Egypt

Egjipti ndodhet në pjesën më veri-lindore të Afrkës dhe në veri të vendit ka dalje në Detin Mesdhe. Egjipti në veri-lindje kufizohet me Izraelin, në lindje me Detin e Kuq, në jug me Sudanin dhe në tërë pjesen perendimore kufizohet me Libinë. Me shumë ne Wikipedia -> http://sq.wikipedia.org/wiki/Egjipti

Kommentare sind geschlossen