beqiraj.de

Tipps, Tools, Treiber, Software und mehr für Desktop und mobile Geräte

Coca-Cola Christmas Truck vjen në Prishtinë

Coca-Cola Christmas Truck vjen më 11 Dhjetor në sheshin Newborn në Prishtinë

Coca-Cola Christmas Truck vjen te Premten më 11 dhjetor në ora 17.00 në sheshin Newborn në Prishtinë. Eja edhe ti dhe bashkëngjitu evenimentit të paharrueshëm së bashku me yjet muzikore, Era Istrefi dhe Ledri Vula. Merr me vete ndonjë nga librat e tua të preferuara dhe dhuroja fëmijëve të SOS fshatit të fëmijëve. Kënaqu me karvanin Coca-Cola e premte 11 dhjetor te Sheshi Newborn. Bëje dikë të lumtur!

Coca-Cola karvani mbërrin në Prishtinë

Ähnliche Beiträge

Weihnachten mit Coca-Cola

Mehr Weihnachten mit Coca-Cola gibt es unter http://www.coke.de

Kommentare sind geschlossen