beqiraj.de

Tipps, Tools, Treiber, Software und mehr für Desktop und mobile Geräte

Bregu i Fildishtë, shteti i 85-të që e njeh pavarësinë e Kosovës

Bregu i Fildishtë, shteti i 85-të që e njeh pavarësinë e Kosovës

Ministria e Punëve të Jashtme e Republikës së Kosovës ka konfirmaur permes puiblikimit ne Webfaqen e Ministria e Punëve të Jashtme se shteti Afrikan Bregu i Fildishtë, ka njohur Kosovën si shtet të pavarur dhe sovran.

Ministria e Punëve të Jashtme e Republikës së Kosovës
Shtetet që e kanë njohur Republikën e Kosovës
http://www.mfa-ks.net/?page=1,33

Bregu i Fildishtë është shteti i 85-të që e njeh pavarësinë e Kosovës.

Bregu i Fildishtë - Nga Wikipedia, Enciklopedia e Lirë

Bregu i Fildishtë ndodhet në pjesën perëndimore të Afrikës dhe në pjesën jugore të vendit ka dalje në Oqeanin Atlantik.

Elfenbeinküste

Përndryshe sipërfaqja e këtij vendi kufizohet në veri me Malin e Burkina Fasonë, në pjesën lindore kufizohet me Ganën, në jug me Oqeanin Atlantik dhe në perëndim me Liberinë e Guinenë.

Kommentare sind geschlossen