beqiraj.de

Tipps, Tools, Treiber, Software und mehr für Desktop und mobile Geräte

Joint statement on the Kosovo After Action

Here is the prepared joint statement on the Kosovo After Action Review presented by Secretary of Defense William S. Cohen and Gen. Henry H. Shelton, Chairman of the Joint Chiefs of Staff, before the Senate Armed Services Committee, October 14, 1999. [Mehr]

U.S. and Allied Troops Flow into Kosovo

The full contingent of about 7,000 U.S. troops taking part in Operation Joint Guardian will be in place in Kosovo within the next two weeks, according to Army Lt. Gen. John M. McDuffie, Joint Staff logistics director. [Mehr]

Harta të Kosovës dhe të Shtetëve tjera në Ballkan

Harta të Kosovës dhe të Shtetëve tjera në Ballkan - Kosova, Mazedonien, Albanien, Jugoslawien und Balkan Map Collection. [Mehr]

Atllas i Rrugëve të Kosovës

beqiraj.de

Atllas i Rrugëve të Kosovës - Nje Harte e Kosovës me rruget Kosovare. [Mehr]

Hartë e Shqipëris dhe Kosovës nga Viti 1878

beqiraj.de

Ketu do të gjeni nje Hartë e Shqipëris dhe Kosovës nga Viti 1878. [Mehr]

Aeroporti i Gjakovës

beqiraj.de

Aeroporti i Gjakovës is an airfield near Gjakova, in western Kosovo. [Mehr]

Gryka e Rugovës - Bukuritë Natyrore ne Kosovë

beqiraj.de

Gryka e Rugovës - Rugova është një trevë malore mbrenda vargmalit të Alpeve, që përputhet me pellgun e lumit të Pejës dhe shtrihet në mes maleve Hajla, Shtedim, Lumbardh dhe Kopranik. [Mehr]

Bjeshkët e Strellcit - Njera nder Bjeshket e Decanit

beqiraj.de

Bjeshka e Strellcit eshte vetem njera nder Bjeshket e Decanit, ne te cilat popullata e ketushme kalon stinet, muajt, javet apo qofte edhe vetem nje piknik ditor, me familje. [Mehr]

Richard Holbrooke - 8 vjet pas Dejtonit

Në materialin që vijon, Richard Holbrooke, krye-arkitekti i marrëveshjes së Daytonit dhe ish ambasador amerikan në Kombet e Bashkuara, bën disa komente rreth gjendjes në Ballkan, veçanërisht në Bosnje dhe në Kosovë. [Mehr]

Organizata e Kombeve të Bashkuara - Rezoluta 1244

Organizata e Kombeve të Bashkuara - Rezoluta 1244 e miratuar nga Këshilli i Sigurimit në mbledhjen e 4011-të mbajtur më 10 qershor 1999. [Mehr]